NHR - En betydelsefull förening för mej!

År 1998 blev jag medlem i ungdomsgruppen inom NHR (Neurologiskt Handikappades Riksförbund), som hette DUNS. Den är tyvärr avecklad idag.
DUNS hade ett av sina lokalkontor i Kristianstad. Vi hade en styrelse under de första åren. Den satt jag med i, först som suppleant, sedan som sekreterare och till slut som vice ordförande.
Det som jag tänker på i första hand när jag tänker tillbaka på DUNS, är den fina gemensklapen men även allt roligt vi hittade på tillsammans. Vi har bla varit i Italien, på Roskildefestivalen ett antal gånger, på skidsemester i Saxnäs ett antal gånger och på läger, fester och andra träffar tillsammans.

Nu är jag medlem i NHR Kristianstadsbyggden. Vi träffas ungefär en gång i månaden, och vi har mycket trevligt tillsammans, men jag tycker det är lite synd att det är så få ungdomar som är med. Även här har vi en mycket fin gemenskap.Vi hittar på saker inom NHR oxå. T ex resor, både utlandsresor och inom Sverige, utflykter, fester och träffar. En oförglömlig resa som vi har gjort tillsammans är till underbara Jersey!

Hälsningar Malin Nimark

Kommentarer: (2)

  1. Fint att höra om den gemenskap du berättar om!
  2. Hur får man kontakt med personer runt 20-30 årsåldern som har neurologiska sjukdomar?
    Min dotter är 26 år och går på en del möten men det är bara äldre som medverkar.
Upplysningsmöte i Nyköping

Berätta föreningens historia

Berättar du på uppdrag av din förening? Klicka här. Skriv, teckna eller tala. Skicka gärna med bilder.

Berätta föreningens historia

Är du med i en förening?

Nu kan du berätta om vad föreningslivet betytt för dig. Varför är du med? Vad är roligast? Är något tråkigt? Du kanske inte alls är med i någon förening – varför i så fall?

Är du med i en förening?